Over Rozenberg Bouwcontrol

H2

Rozenberg Bouwcontrol is een jong en dynamisch bureau voor bouwbegeleiding. Ons team heeft een jarenlange ervaring in woning- en utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Wij staan er in het bouwproces voor dat onze klanten daadwerkelijk krijgen wat ze voor ogen hebben in de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de allerbeste prijs.

Onze deskundige, ervaren en betrouwbare bouwbegeleiders staan onze opdrachtgevers met raad en daad terzijde gedurende het gehele ontwerptraject, bouwperiode maar ook tijdens de nazorg.

H5

Waarom Rozenberg Bouwcontrol?

Wij begeleiden u volgens onze eigen specifieke bouwteamcontructie door het complete bouwproces. 

Als onafhankelijke organisatie kunnen wij putten uit een breed netwerk van steeds de juiste specialisten die wij graag voor en namens u inschakelen en contracteren.

Wij bewaken en controleren het bouwproces maar uiteraard controleren wij ook de uitgevoerde kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u toch liever bepaalde werkzaamheden in eigen hand houden? Geen probleem. ´╗┐Met hetzelfde enthousiasme verzorgen wij de door u gewenste deeldienst.

H1

Uw voordelen

Hoewel het eigenlijk heel erg vanzelfsprekend zou moeten zijn krijgt u niet altijd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs... Rozenberg Bouwcontrol streeft na dat dit bij uw project wel het geval is! Diegene die hun bouwproject hebben gerealiseerd op de traditionele manier weten dat dit helaas geen vanzelfsprekendheid is!