Over Rozenberg Bouwcontrol

H2

Rozenberg Bouwcontrol is een jong en dynamisch bureau voor bouwbegeleiding. Ons team heeft een jarenlange ervaring in woning- en utiliteitsbouw, zowel in nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Wij staan er in het bouwproces voor dat onze klanten daadwerkelijk krijgen wat ze voor ogen hebben in de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de allerbeste prijs.

Onze deskundige, ervaren en betrouwbare bouwbegeleiders staan onze opdrachtgevers met raad en daad terzijde gedurende het gehele ontwerptraject, bouwperiode maar ook tijdens de nazorg.

H5

Waarom Rozenberg Bouwcontrol?

Wij begeleiden u volgens onze eigen specifieke bouwteamcontructie door het complete bouwproces van idee tot en met oplevering en nazorg. Hierdoor is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze en zonder hoofdaannemer uw bouwproject te realiseren.

Als onafhankelijke organisatie kunnen wij putten uit een breed netwerk van steeds de juiste specialisten die wij graag voor en namens u inschakelen en contracteren.

Wij bewaken en controleren het bouwproces maar uiteraard controleren wij ook de uitgevoerde kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden.

Wilt u toch liever bepaalde werkzaamheden in eigen hand houden? Geen probleem. ´╗┐Met hetzelfde enthousiasme verzorgen wij de door u gewenste deeldienst.

Rozenberg Bouwcontrol zorgt ervoor dat bouwen weer het feest wordt dat het zou moeten zijn!

H1

Uw voordelen

Traditionele opslagen op een zeer groot deel van de bouwkosten zoals, winst, risico en algemene kosten behoren met onze specifieke bouwteamconstructie tot het verleden. Verder komen alle inkoopresultaten ook nog eens ten goede aan onze opdrachtgevers!

Het financiële risico, denk bijvoorbeeld aan de vele faillissementen van bouwgerelateerde bedrijven, in een bouwproject is via onze constructie volledig geëlimineerd!

Hoewel het eigenlijk heel erg vanzelfsprekend zou moeten zijn krijgt u niet altijd de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs... Rozenberg Bouwcontrol streeft na dat dit bij uw project wel het geval is! Diegene die hun bouwproject hebben gerealiseerd op de traditionele manier weten dat dit helaas geen vanzelfsprekendheid is!

Wat dit u oplevert?

Allereerst de besparing van een hele hoop tijd en ergernis. Verder blijkt keer op keer mogelijk te zijn om projecten te realiseren met besparingen tot 15%! Zo wordt bouwen wel heel interessant.

Eigenlijk is er dan ook geen reden te bedenken om ons niet in te schakelen.

Nog niet overtuigd?

Wij leggen het u graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek!